Požar na deponiji kod Prijepolja

Izvor: SandzakPress.net, 23.Okt.2019, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar na deponiji kod Prijepolja

Prijepolje – Deo deponije Stanjevine na kom je sinoć izbio požar, goreo je celu noć. Vatrogasne ekipe sve vreme su na terenu, uspeli su da stabilizuju vtrenu stihiju, tako da nema opasnosti od širenja na susedne objekte. “Požar smo celu noć gasili vodom, nasuta je 21 cisterna, sada se sa deponije širi prigušeni dim. Čekamo da JКP “Lim” počne sa nasipanjem zemlje na ovaj deo koji je je bio zahvaćen vatrom”, izjavio je komandir Vatrogasno-spasilačke jedinice u Prijepolju, Vujadin >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Кovačević. Nesanitarna deponije Stanjevine je već decenijama najveći ekološki problem opštine Prijepolje, ove godine požar je izbio čak dva puta, u avgustu kad su se sa vatrenom stihijom vatrgasci borili čak deset dana, i krajem septembra kad se zapalio deo koji se nalazi uz samu reku Lim.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Deponija u Prijepolju gori već 24 sata, treći put za tri meseca

Izvor: RTS, 23.Okt.2019

Vatrogasci i ekipa JKP "Lim" trenutno rade na zagašenju požara na nesanitarnoj deponiji Stanjevina, koji je izbio sinoć oko 18 časova. Nema opasnosti od širenja. . Tokom dana počelo je i nasipanje zemljom i očekuje se...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.