Požar na Goču lokalizovan, dežurstva i noćas

Izvor: Kurir, 19.Avg.2012, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar na Goču lokalizovan, dežurstva i noćas

KRALJEVO - Vatrogasci su u kasnim popodnevnim satima lokalizovali požar koji je ranije danas izbio na planini Goč, i sada rade na njegovom dogašivanju. Zamenik načelnika za vanredne situacije MUP-a Srbije Đorđe Babić izjavio je Tanjugu da je vatrena stihija zahvatila oko 20 hektara niskog rastinja, trave i šiblja.

Na terenu su i dalje tri vozila i šest vatrogasaca koji će dežurati tokom noći i dogašavati požar, kako se vatra ne bi eventualno ponovo razbuktala. Požar >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je izbio u Stanišincima na obroncima planine Goč, a u njegovom gašenju učestvovale su vatrogasne jedinice iz Kraljeva, Vrnjačke Banje i Aleksandrovca. Gašenje požara otežavao je vetar.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.