Požar kod Trebinja širi se ka minskom polju

Izvor: B92, 01.Avg.2017, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar kod Trebinja širi se ka minskom polju

Trebinje -- Na lokalitetu trebinjskog sela Orašje prema Slivnici buknuo je požar, koji se širi prema minskom polju.

U vatrogasnoj jedinici Trebinje izjavili su za Fenu da nisu ugroženi stambeni objekti, a naporima vatrogasaca vatra se nije proširila na elektro-stubove.

Vatra je zahvatila šumu, nisko rastinje i travu.

Navodi se da je ovo četvrti put da se vatrogasci iz Trebinja bore sa požarom na ovom lokalitetu, a najveći problem je što je teren nepristupačan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i što se u neposrednoj blizini požarne linije nalaze minska polja.

"Ukoliko se vatra proširi prema selima i kućama, oni će biti odbranjeni", rekao je Feni šef smene u Vatrogasnoj jedinici Trebinje Miodrag Tasovac.

Navodi se da su na terenu osim vatrogasaca i pripadnici Civilne zaštite.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Panika u Trebinju: Požar se širi ka minskom polju

Izvor: Vesti-online.com, 01.Avg.2017

Na lokalitetu trebinjskog sela Orašje prema Slivnici buknuo je požar, koji se širi prema minskom polju...U vatrogasnoj jedinici Trebinje izjavili su za Fenu da nisu ugroženi stambeni objekti, a zahvaljujući naporima vatrogasaca vatra se nije proširila na elektro-stubove. Vatra je zahvatila šumu,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.