Požar kod Podgorice, gotovo stigao do kuća

Izvor: Beta, 16.Sep.2018, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar kod Podgorice, gotovo stigao do kuća

U podgoričkom prigradskom naselju Rogami izbio je veliki požar, koji je gotovo došao do kuća, vatrogasne ekipe su na terenu, a požar je za sada pod kontrolom i kuće nisu ugrožene."Na gašenju su angažovani i avioni Direktorata za vanredne situacije, a zvali smo i dve posade Vojske Crne Gore da nam pomognu pri gašenju, kao i kolege iz danilovgradske službe",  saopštili su iz Službe zaštite.Na raspolaganju će im, dodaju, biti i autocisterna iz preduzeća Vodovod, koja će dopremati vodu na kritične lokacije.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Služba zaštite i spasavanja: Požar kod Podgorice pod kontrolom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Sep.2018

Na području podgoričkog prigradskog naselja Rogami, izbio je veliki požar. Mada je pretio da zahvati kuće, vatra je, zahvaljujući intervenciji vatrogasaca, sada pod kontrolom, izjavio je za TVCG komandir Službe zaštite i spasavanja Glavnog grada Andrija Čađenović Službi zaštite i spašavanja...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.