Požar ispod Pančevačkog mosta

Izvor: Beta, 16.Maj.2023, 08:17

Požar ispod Pančevačkog mosta

Veliki požar izbio je rano jutros ispod Pančevačkog mosta, a dve osobe su medicinski zbrinute na licu mesta zbog disajnih problema.Kako je javio RTS, požar je zahvatio oko 1.000 kvadrata, i to kuće, stolarske radionice, autoservise i druge objekte."Požar je izbio rano jutros oko pola tri. Prvo smo osetili dim, a kroz 15-20 minuta je već sve bilo u plamenu. Bez krova nad glavom ostalo je sedam porodica, svi smo ostali na ulici", rekao je jedan od stanara.Požar je lokalizovan, a u gašenju učestvuje 26 vatrogasaca sa 10 vatrogasnih vozila.Vatra i dim ne utiču na saobraćaj u tom delu grada.Uzrok požara za sada nije poznat.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

"SVE ŠTO MI JE OSTALO, SAD JE NA MENI" Potresne scene ispod Pančevačkog mosta gde je nekoliko porodica ostalo bez krova nad glavom: "Slavim ovaj dan jer smo svi ostali živi"

Izvor: Blic, 16.Maj.2023

"Izašao sam iz kuće i počeo sam da vičem:"Ljudi gotovi smo, zapalili smo se!", reči su Ašima Džemana, muškarca koji je u sinoćnom požaru ispod Pančevčog mosta ostao bez krova nad glavom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.