Povrijeđeni pješak i motociklista

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Maj.2015, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povrijeđeni pješak i motociklista

TUZLA - Pješak, čiji su inicijali H.Đ. (52) iz Makedonije, trenutno nastanjen u Kalesiji, i motociklista A.B. (33) iz Tuzle povrijeđeni su danas u saobraćajnoj nezgodi u Tuzli, potvrđeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Do nezgode je došlo kada je pješaka, koji je namjeravao da pređe sjevernu gradsku saobraćajnicu na neobilježenom mjestu, udario motociklista.

I pješak i motociklista su preveženi kolima hitne medicinske pomoći na Univerzitetski >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << klinički centar Tuzla, dgje su medicinski zbrinuti.

Policija je izvršila uvišaj i radi na dokumentovanju ove nezgode, koja se dogodila oko 15.00 časova u Ulici maršal Tito.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Teško povrijeđen vozač golfa u Živinicama

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Maj.2015, 15:40

TUZLA - Pedesetsedmogodišnji muškarac iz Živinica, čiji su inicijali H.K, teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Živinicama, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona...Povrijeđeni H.K, koji je upravljao automobilom marke golf, prevežen...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.