Povređeni zarobljeni u vagonu u tunelu?

Izvor: Mondo, 02.Maj.2013, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeni zarobljeni u vagonu u tunelu?

U sudaru dva putnička voza danas oko 13.30 u tunelu "Tošin bunar" u Beogradu povređeno je više putnika. Oni se nalaze u vagonu koji u ovom trenutku ne može da se izvuče iz tunela. U pitanju lakše povrede, kaže Nada Macura.

Putnički voz koji je saobraćao na liniji Beograd - Novi Sad naleteo je u tunelu na voz koji je saobraćao na liniji Beograd - Šid.

Hitna pomoć stigla je na lice mesta i zbrinjava povređene, rečeno je u policiji.

U sudaru je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << lakše povređeno više putnika, a na licu mesta je šest ekipa Hitne pomoći, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Nada Macura rekla je da još nije poznat tačan broj povređenih.

Ekipe Hitne pomoći su sa obe strane tunela, a povređenima se pomoć ukazuje van tunela zbog povećane koncentracije ugljen-monoksida i slabe vidljivosti u tunelu, rekla je Nada Macura za Betu.

Tanjug prenosi da je Macura rekla da se povređeni nalaze u vagonu koji u ovom trenutku ne može da se izvuče iz tunela i da su, prema nezvaničnim inormacijama, ljudi u vagonu lakše povređeni.

Hitna pomoć primila je poziv u 13.36, a na licu mesta su i policijske i vatogasne ekipe.

(Beta, foto: MONDO, ilustracija)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

U sudaru vozova najmanje 20 povređenih

Izvor: Mondo, 02.Maj.2013

U sudaru dva putnička voza danas oko 13.30 u tunelu "Tošin bunar" u Beogradu povređeno je, prema poslednjim informacijama 20 putnika, a među njima je i dete. U vozovima bilo oko 100 putnika...Putnički voz koji je saobraćao na liniji Novi Sad - Beograd naleteo je u tunelu na voz na liniji Beograd...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.