Nepromenjeno stanje povređenog policajca

Izvor: Studio B, 22.Okt.2011, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepromenjeno stanje povređenog policajca

Policajac Slobodan Cvetić (41) koji je ranjen pre dva dana tokom pljačke Komercijalne banke na Karaburmi i dalje je u teškom stanju i priključen je na aparate.

Drugi policajac, koji je ranjen tokom ove pljačke, ima povrede glave, ali nije u kritičnom stanju, rekao je Drago Jovanović, portparol Urgentnog centra.

Četiri osobe, od kojih su dva policajca, jedan razbojnik i jedan građanin, ranjene su u četvrtak 20. oktobra prilikom pljačke "Komercijane banke" u ulici Marijane Gregoran na Karaburmi.

Oba pljačkasa su uhapšena istog dana.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ranjeni policajac i dalje kritično

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Okt.2011

Policajac Slobodan Cvetić (41) koji je ranjen pre dva dana tokom pljačke Komercijalne banke na Karaburmi i dalje je u teškom stanju, priključen na aparate.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Policajc i dalje u teškom stanju, priključen na aparate

Izvor: Blic, 22.Okt.2011

Policajac Slobodan Cvetić (41), ranjen pre dva dana tokom pljačke Komercijalne banke u beogradskom naselju Karaburma, i dalje je u teškom stanju, priključen na aparate, potvrđeno je Tanjugu u Urgentnom centru. ..Drugi policajac, koji je ranjen tokom ove pljačke, ima povrede glave, ali nije u kritičnom...

Nastavak na Blic...

Uhapšen pljačkaš trafike

Izvor: Studio B, 22.Okt.2011

Policijske patrole Palilule uhapsile su razbojnika, samo nekoliko minuta posle oružane pljačke trafike u Ulici Patrisa Lumumbe...Mesto pljačke udaljeno je oko 200 metara od banke u Ulici Marijane Gregoran, gde su prekjuče, kada su pokušali da spreče pljačku, ranjeni dva policajca i građanin.

Nastavak na Studio B...

Policajac Slobodan Cvetić i dalje u teškom stanju

Izvor: Glas javnosti, 23.Okt.2011, 07:03

BEOGRAD - Policajac Slobodan Cvetić (41) koji je ranjen pre dva dana tokom pljačke Komercijalne banke na Karaburmi i dalje je u teškom stanju, priključen na aparate, potvrđeno je u Urgentnom centru...Drugi policajac, koji je ranjen tokom ove pljačke, ima povrede glave, ali nije u kritičnom stanju,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.