Povredili je komentari da je njanjava Ja sam samo kulturna

Izvor: medio.rs, 28.Mar.2015, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povredili je komentari da je njanjava Ja sam samo kulturna

Ne želi da se pretvara

Plavokosa zvezda „Granda“ Nikolina Kovač važi za jednu finu, nežnu i lepo vaspitanu devojku koja još lepše peva. Pojedini korisnici društvenih mreža komentarišu je često kao njanjavu, dosadnu i bez harizme, a ona je rešila da ima odgovori.

- Često se moja povučenost ili kultura definiše kao „njanjavost“. Vidim komentare ljudi „nema harizmu“, „njanjava je“. Da li svi moramo da budemo isti? Da li moramo da >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << grabimo, budemo vulgarni, „cerekamo“ se nekontrolisano, psujemo i ogovaramo? Priznajem da imam mali otpor da na televiziji pokažem pravu sebe, ali ne bih ni da idem u krajnost da postanem neko ko nisam. Ne ustručavajte se da budete kulturni i fini, pa i po cjenu da vas neko procjeni kao smornog ili „njanjavog“. Ne dozvolimo da kultura postane OUT. – napisala je supruga pevača Saše Kapora na svojoj Facebook stranici.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.