Povratak normalnom životu tek krajem 2021. godine?

Izvor: B92, 14.Okt.2020, 12:40

Povratak normalnom životu tek krajem 2021. godine?

Šef britanskog stručnog štaba za vakcinu protiv kovida 19 Kejt Bingem ocenila je u intervjuu za BBC da će se život normalizovati tek pred kraj 2021. godine.

Ona je najavila da bi vakcina protiv kovida 19 mogla da bude dostupna najranije do kraja ove godine i dodala da će je najpre primiti "najranjiviji" članovi britanskog društva.

"Mislim da nije verovatno da će inicijalna vakcinacija zauvek štititi ljude. Moguće je da ćemo morati da vršimo revakcinaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da bismo održavali imunitet protiv korona virusa", rekla je Bingemova.

U međuvremenu, u Severnoj Irskoj je najavljeno da će od petka početi dvonedljeni prekid rada škola i uslužnih delatnosti i četvoronedeljno zatvaranje restorana i pabova kako bi se zaustavilo dalje širenje korona virusa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.