Potvrđeno: Putin prihvatio poziv

Izvor: B92, 27.Jun.2022, 16:50

Potvrđeno: Putin prihvatio poziv

Predsednik Rusije Vladimir Putin prihvatio je poziv Indonezije da učestvuje na samitu G20, saopštio je novinarima pomoćnik predsednika Rusije Jurij Ušakov.

"Predviđeno je naše učešće", saopštio je Ušakov.

On je dodao da za sada ne može reći da li će Putin otputovati u Indoneziju ili će učestvovati u nekom drugom formatu.

"Još ima dosta vremena, nadam se da će pandemija omogućiti da se ovaj važan forum održi uz lično prisustvo lidera", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je on.

Ranije je šefica Evropske komisije Ursula fon der Lajen saopštila da ne misli da treba bojkotovati samit G20 zbog mogućeg dolaska ruskog lidera Vladimira Putina.

Podsetimo, samit G20 će biti održan 15-16. novembra na ostrvu Bali.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savetnik Kremlja: Putin planira da učestvuje na samitu G20 u Indoneziji

Izvor: Danas, 27.Jun.2022

Ruski predsednik Vladimir Putin planira da prisustvuje samitu G20 u Indoneziji ovog novembra, kazao je savetnik Kremlja Jurij Ušakov novinarima.

Nastavak na Danas...

Kijev: Ruske snage napadaju Lisičansk; Si-En-En: Amerika kupuje najmodernije rakete za Ukrajinu

Izvor: RTS, 28.Jun.2022, 05:55

Sto dvadeset peti dan rata u Ukrajini. Ruske snage napadaju u pravcu Lisičanska, Harkova i Slavjanska, posebno na južno predgrađe i rafineriju nafte, saopštio je generalštab Ukrajine. Najmanje 18 ljudi poginulo u ruskom raketnom napadu na tržni centar u Kremenčuku, tvrdi Kijev. Si-En-En,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.