Potvrđena kazna vozaču Tošeta Proeskog

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jul.2010, 03:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđena kazna vozaču Tošeta Proeskog

Apelacijoni sud u Skoplju potvrdio je dvogodišnju kaznu zatvora vozaču Đorđiju Georgijevskom zbog saobraćajne nesreće 16. oktobra 2007. godine kod Nove Gradiške, u kojoj je poginuo pevač Toše Proeski.

"Razočaran sam, ali Bog je sa mnom. Izgubio sam brata, izgubio sam deo sebe, moj bol je veći od bilo koje kazne. Bol koji nosim sa sabom ostaće čitavog života u meni", izjavio je Georgijevski nakon što je saznao za odluku o njegovoj žalbi.

Advokat >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Georgijevskog najavio je žalbu Vrhovnom sudu, jer smatra da se iza ove odluke kriju drugi motivi.

"Mislim da se iza ovakve presude koju je doneo ovaj sastav Apelacionog suda kriju ne samo pravni nego i drugi motivi", izjavila je advokat Silvana Džilvidžijeva.

Porodica Georgievski kaže da u poslednje tri godine nakon kobnog 16 oktobra, kada je poginuo Toše Proeski, Đorđi ne živi svoj život, nego je stalno po bolnicama i crkvama.

Georgijevsi je osuđen zbog ugrožavanje bezbednosti i nedržanja neophodnog rastojanja, zbog čega je skrivio nesreću u kojoj je stradao Proeski.
Pogledaj vesti o: Toše Proeski

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.