Potvrđen prvi slučaj virusa i u Sjenici

Izvor: Večernje novosti, 23.Mar.2020, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđen prvi slučaj virusa i u Sjenici

Radi se o osobi sa prebivalištem u Sjenici. U toku je epidemiološko istraživanje njenih kontakata, saopštio je Zavod za javno zdravlje iz Užica Na teritoriji Zlatiborskog okruga potvrđen je još jedan slučaj infekcije korona virusom. Radi se o osobi sa prebivalištem u Sjenici. U toku je epidemiološko istraživanje njenih kontakata, saopštio je Zavod za javno zdravlje iz Užica.Do danas, zaključno sa ovim slučajem, na teritoriji Zlatiborskog okruga ukupno je potvrđeno četiri slučaja infekcije korona virusom.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Sjenica: Prvi slučaj oboljenja od korona virusa

Izvor: Danas, 23.Mar.2020

Mlađa žena iz Sjenice zaražena je korona virusom, dok u Novom Pazaru još nema potvrđenih slučajeva tog oboljenja, rečeno je danas u zavodima za javno zdravlje u Užicu i Novom Pazaru.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.