Potukli se pa zapucali, jedan teško ranjen (VIDEO)

Izvor: Mondo, 14.Jun.2015, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potukli se pa zapucali, jedan teško ranjen (VIDEO)

Masovna tuča više mladića u Novom Sadu završena je oko 17 sati oružanim obračunom. Teško povrđen jedan mladić koji je prebačen na reanimaciju u novosadski Urgentni centar. Najverovatnije obračun navijača, očekuje se saopštenje policije.

Foto: screenshot/youtube

Obračun se dogodio oko 17 sati u Ulici Sonje Marinković na Keju, javio je portal 021.rs.

U obračunu je učestvovalo više mladića, koji su se potukli pa zapucali jedni na druge. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<



Izvor: Youtube

Povređen je 23-godišnji mladić, koji je prebačen u Urgentni centar. U Hitnoj pomoći kažu da je zadobio teške povrede i da je na reanimaciji.

Policija je blokirala ovaj deo Novog Sada, u toku je uviđaj i potraga za učesnicima incidenta, javio je 021.rs.

Kako je agenciji Beta rečeno u novosadskom Urgentnom centru, ranjen je mladić koji je na dijagnostici, a više informacija o njegovom stanju biće poznato u narednih sat vremena.

Iako je prema prvim informacijama izgledalo da se radi o eksploziji, lokalni mediji su kasnije preneli da su u incidentu koji se desio u popodnevnim časovima, ispaljena tri hica iz pištolja, te da je mladić koji je prevezen u Klinički centar, ranjen vatrenim oružjem.

Prema nezvaničnim informacijama, mladić je ranjen u tuči navijača, ali se očekuje zvanično saopštenje policije. 

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.