Potraga za mladićem: Krenuo u manastir, pa nestao

Izvor: Mondo, 23.Okt.2018, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga za mladićem: Krenuo u manastir, pa nestao

Tinejdžer Milan Radin iz Kaća kod Novog Sada koji ima 19 godina je nestao, objavljeno je na sajtu Nestali Srbija.

Foto: Mondo/Goran Sivački

On je nestao u petak 19. oktobra, a na sebi je imao svetlo sivu trenerku i duks (majicu) u svetlo sivoj boji. Nosio je crne "reebok" patike. Mršavije građe, blede puti i tamne kose.

Milan je u petak u 14.45 sati otišao od kuće. Kod sebe je imao ličnu kartu, 2.000 dinara i dva mobilna telefona.

Visok >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je 175 cm i težak oko 52 kilograma.

Porodica navodi da je po izlasku iz kuće rekao da ide u manastir što niko nije shvatio kao ozbiljno, navodi se na portal Nestali Srbija.

Kasnije dobijaju potvrdu da je Milan na dan nestanka, neposredno pre odlaska od kuće zvao porodičnog prijatelja, tražeći preporuku starijeg duhovnika, ali da je kontaktirao i manastir u Kovilju najavivši da će doći.

U manastiru navode da se tamo ipak nije pojavio. Nakon toga, telefon koji je koristio je postao nedostupan i od tada mu se gubi svaki trag.

Portal prenosi da je Milan bio okrenut veri i crkvi, i samoubistvo je uvek smatrao grehom. Porodica navodi i da je koristio antidepresive koje nije poneo sa sobom.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.