Potraga za Emilijanom Salom: Pronađeno telo u olupini

Izvor: B92, 04.Feb.2019, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga za Emilijanom Salom: Pronađeno telo u olupini

Pojavio se snimak srušenog aviona koji je potonuo nedaleko od ostrva Gernzi.

Telo je pronađeno u olupini aviona u kome su bili fudbaler Emilijano Sala i pilot Dejvid Ibotson.

Tokom potrage u nedelju za avionom koji je nestao pre dve nedelje, pronađena je olupina aviona Pajper Malibu nedaleko od ostrva Gernzi.

Agencija za istraživanje avionskih nesreća potvrdila je u ponedeljak ujutru da je olupina pronađena.

Trenutno se razmatraju dalji koraci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u ovoj istrazi.

Veći deo olupine aviona, koji je nestao 21. januara, pronađen je u nedelju ujutru tokom istrage koju je inicirala porodica fudbalera.

U avionu su se nalazili argentinski napadač Emilijano Sala (28) i pilot Dejvid Ibotson (59), a bili su a putu od Nanta na severo-zapadu Francuske do Kardifa, gde je Sala trebalo da igra, nakon potpisivanja ugovora u vrednosti od 15 miliona funti sa klubom Kardif Siti.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Potraga za Emilijanom Salom: Pronađeno telo u olupini

Izvor: Radio 021, 04.Feb.2019

Pojavio se snimak srušenog aviona koji je potonuo nedaleko od ostrva Gernzi...Getty Images/David IbbotsonEmilijano Sala bio je u avionu, kojim je upravljao pilot Dejvid Ibotson..Telo je pronađeno u olupini aviona u kome su bili fudbaler Emilijano Sala i pilot Dejvid Ibotson...Tokom potrage u nedelju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.