Potpredsjednica Fazila Ferizović-Berović napustila SDP

Izvor: SandzakPress.net, 03.Maj.2024, 12:19

Potpredsjednica Fazila Ferizović-Berović napustila SDP

Potpredsjednica SDP-a i najprepoznatljivije lice ove stranke u Tutinu Fazila Ferizović-Berović saopštila je danas da napušta politiku i da neće učestvovati na predstojećim lokalnim izborima. O razlozima zbog kojih napušta SDP-a Ferizović-Berović za sada nije govorila, osim da je doživjela veliko razočarenje. – Nakon godina posvećenog rada i velikih žrtava, doživela sam veliko razočarenje. Stoga sam odlučila da danas stavim tačku na svoj politički angažman. Razloge za to ću zadržati za sebe. Napuštenjem Fazile SDP je jeku izborne kampanje ostao bez ključne perjanice za predstojeće izbore. Mnogi se pitaju kako će ova promjena uticati na podršku birača...

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Bivša predsednica SO Tutin napušta politiku?

Izvor: Danas, 04.Maj.2024, 10:33

Do prošle sedmice predsednica lokalnog parlamenta u Tutinu i potpredsednica Sandžačke demokratske partije, Fazila Ferizović - Berović, juče je saopštila da neće učestvovati na lokalnim izborima u toj opštini.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.