Potpredsednik Milićević primio delegaciju Vlade Crne Gore

Izvor: Vesti-online.com, 25.Nov.2018, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpredsednik Milićević primio delegaciju Vlade Crne Gore

Potpredsednik Pokrajinske vlade Ðorđe Milićević primio je danas delegaciju Vlade Crne Gore, na čelu sa ministrom kulture Aleksandrom Bogdanovićem, koja na poziv Pokrajinske vlade boravi u AP Vojvodini povodom obeležavanja sto godina od prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji.

Kako se navodi u saopštenju Pokrajinske vlade, Milićević je upoznao goste sa istorijskim značajem obeležavanja tog jubileja u Srbiji i istakao da se srpski narod u tom trenutku borio ne samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za svoja prava, nego i za prava svih građana koji žive na prostoru današnje Vojvodine.

Milićević i Bogdanović su u razgovoru ocenili da postoji prostor da se dosadašnja saradnja Srbije i Crne Gore intenzivira, posebno u oblasti ekonomije, privrede, turizma, obrazovanja, nauke i kulture.

U razgovoru je izložena ideja da se tokom 2019. godine, na manifestaciji Dani kulture, građanima Crne Gore predstavi bogat kulturni sadržaj AP Vojvodine i Srbije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.