Potpredsednica SPS: Najkorektnije doprinosimo radu vlade

Izvor: Blic, 27.Jun.2014, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpredsednica SPS: Najkorektnije doprinosimo radu vlade

Beograd - Potpredsednica Socijalističke partije Srbije Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas da je stav te stranke da najkorektnije učestvuje i doprinosi vlasti, a da su sve drugo individualni stavovi.

- Suština je da pola miliona građana ima poverenja u nas i naša obaveza je da najkorektnije učestvujemo u vlasti i dajemo doprinos vlasti. To je naš zvaničan stav, a svaki individualan stav je lično mišljenje - rekla je Slavica Đukić Dejanović za agenciju Beta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Prema njenim rečima, nema podela u SPS-u, ali "individualnih varijacija" očigledno ima.

Potpredsednica SPS je dodala da će predstojeći Kongres te stranke biti prilika da se vidi kakva je to politika socijalista u skladu sa vremenom u kom živimo.

- Kongresi uvek budu inovativni u smislu sadržaja rada, metoda, pa i kadrova - rekla je Slavica Đukić Dejanović.

Predsednik Vlade Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je potpredsedniku vlade i predsedniku socijalista, povodom kritika na račun vlade funkcionera SPS Branka Ružića da socijalisti ne mogu da sede na dve stolice i da treba da odluče da li su vlast ili opozicija.

Dačić je na to kazao da je članstvo SPS u vladi rezultat odluke cele stranke i da svako ko o tome iznosi lični stav mora da snosi i ličnu odgovornost.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukić Dejanović: Najkorektnije doprinosimo radu Vlade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2014

Potpredsednica Socijalističke partije Srbije Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas da je stav te stranke da najkorektnije učestvuje i doprinosi vlasti, a da su sve drugo individualni stavovi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.