Potpisano: Česi kupili Telenor banku

Izvor: Press, 15.Jun.2018, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisano: Česi kupili Telenor banku

Beograd -- Telenor grupa potpisala je ugovor o prodaji 100 odsto vlasništva Telenor banke češkoj investicionoj PPF grupi
Foto:Thinkstock
Sticanje većinskog vlasništva u Telenor banci od strane PPF grupe uslovljeno je korporativnim i regulatornim saglasnostima Narodne banke Srbije, što je najvažniji korak u daljem procesu, kao i Komisije za zaštitu konkurencije Republike Srbije i Agencije za zaštitu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << konkurencije Republike Crne Gore, navodi se u saopštenju Telenor banke.
PPF je najveća investiciona grupa u centralno - istočnoj Evropi koja ulaže u različite sektore, poput bankarstva i potrošačkih finansijskih usluga, telekomunikacija, nekretnina i biotehnologije. 

Telenor banka deo je Telenor grupe, mobilnog operatora. 

Telenor je u septembru 2014. otvorio Telenor banku, prvu onlajn banku u Srbiji, koja trenutno broji više od 390.000 korisnika. 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.