Potpisano 70 sporazuma, sprovedeno 0

Izvor: B92, 03.Okt.2020, 21:57

"Potpisano 70 sporazuma, sprovedeno 0"

Analitičar Enver Bitići izjavio je da su vlade Albanije i privremenih prištinskih institucija do sada potpisale 70 sporazuma od kojih nijedan nije sproveden.

“Juče je, prema informacijama, potpisano 14 sporazuma. Zanimljivo je da je pre dve godine u Peći potpisano takođe 14 sporazuma”, rekao je Bitići, prenosi prištinski ''Ljajmi''.

U Tirani su u petak posle zajedničke sednice dve vlade resorni misnistri potpisali 14 sporazuma, podseća Kosovo onlajn. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

“Imamo obrnuti odnos između reči koje čujemo i stvarnosti koju vidimo i verujem da postoji razočaranje, neverica, nevoljnost da se veruje i da je sastanak nalikovao prethodnim sastancima”, rekao je Bitići.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.