Potpisan plan bilateralne vojne saradnje Srbije i Danske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisan plan bilateralne vojne saradnje Srbije i Danske

BEOGRAD - Ministarstva odbrane Srbije i Danske nastaviće uspešnu saradnju u oblasti civilno vojnih odnosa, predviđenu planom bilateralne vojne saradnje za 2009. godinu, koji je danas potpisan u Beogradu.

Uspešna saradnja dva ministarstava biće nastavljena u 2009. godini, i to u oblasti pružanja pomoći Danske razvoju službe traganja i spasavanja u Srbiji, kao i u okviru realizacije projekta za prekvalifikaciju viška vojnog kadra, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Plan bilateralne vojne saradnje za 2009. potpisali su načelnik Uprave za međunarodnu vojnu saradnju Milorad Perić i izaslanik odbrane Kraljevine Danske potpukovnik Soren Knudsen.

Taj plan je, kako se navodi, usaglašen tokom posete delegacija Ministarstva odbrane Danske Upravi za međunarodnu vojnu saradnju Sektora za politiku odbrane srpskog ministarstva odbrane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.