Poštar uzimao drogu iz pošiljki pa preprodavao?

Izvor: B92, 23.Jun.2022, 20:56

Poštar uzimao drogu iz pošiljki pa preprodavao?

Do sada je bilo primera da su poštari osumnjičeni za krađu novca ili dragocenosti iz pošiljki koje dostavljaju.

Ali, koliko je poznato, nije bilo primera da je poštar osumnjičen da je iz pošiljki krao drogu, koju je potom preprodavao.

I upravo zbog toga je osumnjičen 57-godišnjak. Uz njega, osumnjičena je i 19-godišnjakinja koja je od njega kupila ukradenu drogu, a zatim je prodala.

Sumnja se da je 57-godišnjak, pregledavajući pakete u poslovnici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Senju, u tri navrata otvarao pošiljke. Sve pošiljke su adresirane na istu osobu. Kada je otvorio pakete, u njima je pronašao drogu. To je bilo šest tableta ekstazija, četiri doze droge LSD i šest komada semena kanabisa.

Navedenu drogu je u tri navrata prodao 19-godišnjakinji, koja je nastavila da je prodaje. On je uhapšen i čeka suđenje pred istražnim sudijom Županijskog suda u Karlovcu, dok je 19-godišnjak optužen. Nije poznato da li policija istražuje osobu koja je drugog poslala poštom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BIZARNI SLUČAJ IZ SENJA: Poštar uzimao drogu iz pošiljki pa preprodavao?

Izvor: Kurir, 23.Jun.2022

Do sada je bilo primera da su poštari osumnjičeni za krađu novca ili dragocenosti iz pošiljki koje dostavljaju. Ali, koliko je poznato, nije bilo primera da je poštar osumnjičen da je iz pošiljki krao drogu, koju je potom preprodavao.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.