Poslednje upozorenje za prugu Beograd-Bar

Izvor: Danas, 05.Avg.2013, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednje upozorenje za prugu Beograd-Bar

Lokomotiva brzog voza sa četiri putnička vagona, koji je iz Beograda za Bar krenuo juče ujutru u 9,10, iskliznula je iz šina oko 13,30 u naselju Turica u blizini Užica. Niko od oko 250 putnika nije povređen. Uzrok iskliznuća, za koji se pretpostavlja da je dotrajalost šina i njihovo pregrevanje zbog visoke temperature vazduha, utvrdiće komisija Železnica Srbije, koja bi trebalo da utvrdi i obim materijalne štete.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Lokomotiva brzog voza iskočila iz šina kod Užica

Izvor: Politika, 05.Avg.2013

Užice – Na barskoj pruzi u naselju Turica kod Užica oko 13.20 sati, iz šina je iskočila lokomotiva brzog voza Beograd–Bar br. 431 koja je vukla četiri vagona puna putnika. Ozbiljnijih posledica, na sreću, nije bilo, niko od putnika ni voznog osoblja nije povređen...Iz koloseka je, kako se...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.