Izvor: Vesti-online.com, 20.Apr.2016, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle senzacionalnog koncerta, "Tropico bend" i u UŠĆE Shopping Centru

Posle nedavno održanog spektakularnog koncerta, članovi "Tropico benda" rešili su da još jednom iznenade svoje fanove i da prirede besplatan nastup za pamćenje u UŠĆE Shopping Centru u sredu 27. aprila od 18 časova.

Momci iz "Tropico benda" sa nestrpljenjem su isčekivali svoj veliki koncert pred beogradskom publikom i zajedno sa svojim kolegama odbrojavali dane do događaja koji je obeležio njihovu dosadašnju karijeru. Nakon zapaženog uspeha, nastavili su da odbrojavaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ali ovoga puta do reprize koncerta za pamćenje koju će svim fanovima prirediti u Ušće Shopping Centru. Svi koji su želeli, a iz nekog razloga nisu uspeli da odu na koncert, sada imaju priliku da čuju hitove ove poznate grupe, koja će nastupiti u čast proslave 7. rođendana UŠĆE Shopping Centra.

Tokom rođendanskog meseca UŠĆE Shopping Centra koji traje sve do 30. aprila, posetioce očekuju brojna iznenađenja, dosta dobre zabave, kao i čak 777 vrednih nagrada. Ove godine, sedmoro najsrećnijih posetilaca imaće priliku da osvoje platne kartice UniCredit Banke sa po 250.000 dinara za šoping, njih 70 osvojiće kartice u vrednosti od 5.000 dinara, a 700 posetilaca dobiće na poklon kartice u iznosu od 2.000 dinara. Sa jednom ili dve kupovine u UŠĆE Shopping Centru, tokom rođendanskog meseca, čiji je ukupan iznos veći od 5.000 dinara, automatski se stiče pravo za učešće u velikoj UŠĆE nagradnoj igri "Mesec dana 7. rođendana".

Dođite da proslavimo zajedno!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.