Posle Moskve  Đorđević na razgovoru sa Skotom

Izvor: B92, 04.Maj.2017, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle Moskve " Đorđević na razgovoru sa Skotom

Ministar odbrane Zoran Đorđević i ambasador SAD Kajl Skot rekli se u Beogradu da je stabilnost regiona preduslov za dalje unapređenje ekonomske situacije.

Oni su istakli i da je to neophodno za poboljšanje i životnog standarda svih građana.

Đorđević i Skot su se saglasili i da je neophodno smirivanje situacije u pojedinim područjima regiona, saopšteno je posle sastanka.

Ocenili su da u saradnji Srbije i SAD u odbrani ima "odličnih rezultata na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obostranu korist" i da tako treba nastaviti.

Đorđević je naglasi značaj koji saradnja, i posebno pokloni SAD, imaju za unapređenje sposobnosti i opremanje i modernizaciju Vojske Srbije. On je kao primere naveo unapređenje kapaciteta Centra za obuku jedinica za učešće u multinacionalnim operacijama i isporuku terenskih vozila "hamer".

Podsetimo, Đorđević je nedavno boravio u Moskvi, gde je istakao da je Srbija opredeljena za vojnu neutralnost.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.