Poslanik SPS Ivica Tončev podneo ostavku

Izvor: Press, 16.Jan.2013, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanik SPS Ivica Tončev podneo ostavku

Babić je rekao da je ostavka stigla u Skupštinu Srbije, a da bi to skupštinsko telo moglo da je potvrdi početkom sledeće sedmice. Babić nije mogao da kaže šta je razlog za podnošenje ostavke ističući da je to lični čin svakog poslanika.

Odbor Agencije za borbu protiv korupcije nedavno je odbio žalbu Ivice Tončeva na rešenje iz oktobra 2012. godine u kome se navodi da Tončev ne može istovremeno da bude savetnik premijera i poslanik u Skupštini Srbije.

Odbor je utvrdio da istovremeno obavljanje te dve funkcije ugrožava nepristrasno vršenje funkcije poslanika i kojim se Tončev obavezuje da prestane sa istovremenim vršenjem te javne funkcije.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

TONČEV: Podneo sam ostavku iz moralnih razloga

Izvor: Telegraf.rs, 17.Jan.2013, 14:01

Poslanik SPS potvrdio da napušta Skupštinu, ali i da ostaje specijalni savetnik premijera i ministra policije Ivice Dačića

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.