Poslanik Evropskog parlamenta gost Novog dana

Izvor: N1 televizija, 05.Nov.2018, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanik Evropskog parlamenta gost Novog dana

U utorak se u Beogradu održava Regionalna Ministarska konferencija koja okuplja visoke zvaničnike iz regiona i Evrope. O mogućnostima i investicijama u Srbiju kroz različite fondove, nemačkim ulaganjima u socio-ekonomske oblasti i regionalnoj saradnji u temi jutra govoriće Knut Flekenštajn, poslanik Evropskog Parlamenta.

Novinar Blica Ranko Pivljanin lista dnevnu štampu u Novom danu.

Tim istraživača sa Instituta BioSens Oskar Marko, Sanja Brdar i Gordan Mimić, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << osvojili su prvo mesto na Inspire Challenge 2018 takmičenju u Keniji sa svojim inovativnim rešenjem za smanjenje gladi u Africi. Vise o projektu i nagradi saznaćete od Vesne Crnojević Bengin, koosnivačice Instituta BioSens, i Sanje Brdar, istrazivačice, jedne od dobitnica nagrade.

Uživo smo na Beogradskom sajmu gde počinje 56. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije. Na najznačajnijem regionalnom događaju u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, u Jugoistočnoj Evropi ove godine učestvuje više od 500 izlagača iz 45 zemalja.

U okviru ciklusa koncerata "Refleksije Bemusa", 10. novembra u Kolarčevoj zadužbini nastupiće proslavljeni poljski pijanista Pjotr Anderševski. Sa čime će nakon deset godina ponovo izaći pred beogradsku publiku saznaćete od Jelene Vasić iz CEBEF-a.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.