Izvor: Blic, 21.Nov.2017, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poručili ČAŠU VODE u restoranu, pa dobili "LJIGAVI DODATAK" (VIDEO)

Jedan par iz Talahasija, Florida, šokirao se tokom posete lokalnoj „Kući vafla“, nakon što su u čaši vode sa ledom pronašli mrtvu žabu, piše „USA Today“.

Kler Šits je prijavila da je žabu pronašla 5. novembra.

“Dobili smo ČITAVU ŽABU u vodi sa ledom danas u Kući vafla. Konobarica je donela naše piće u bokalu i moj muž je sipao vodu u čaše, nakon čega smo primetili žabu kako pluta. Obavestili smo zaposlene i menadžera, nakon čega smo napustili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << restoran”, navela je Kler u žalbi podnetoj nadležnim organima Floride, prilažući fotografiju i snimak incidenta.

“USA Today” navodi da su inspektori Odeljenja Floride za regulaciju poslovanja obišli restoran i izdali 13 upozorenja, od kojih jedno zbog kršenja visine temperature čuvanja namirnica.

Portparol “Kuće vafli” Pet Vorner rekao je u saopštenju da su zabrinuti zbog ovih navoda i da je istraga u toku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.