Portal Hoću u pozorište traži volontere

Izvor: Megafon.co, 06.Nov.2019, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Portal Hoću u pozorište traži volontere

Portal Hoću u pozorište više od dve i po godine okuplja mlade entuzijaste od 18 do 30 godina koji vole pozorište i dive se pozorišnoj umetnosti.
“Trudimo se da ispratimo sve premijere, važna gostovanja, aktuelnosti vezane za pozorište. A jedinstveni smo po tome što nastojimo da ispratimo najveći broj pozorišnih festivala koji se održavaju u celoj Srbiji. Osim toga, razgovaramo sa pozorišnim umetnicima, ali i drugim poznatim ličnostima ljubiteljima pozorišta. Sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << željom da javnosti približimo njihovo viđenje ove umetnosti, ali i drugih važnih pitanja koja se tiču našeg društva.”
Konkurs portala Hoću u pozorište Sa ovog portala poručuju budućim volonterima da je najvažnije da vole pozorište. A evo za kim tragaju.
Novinar(k)e Želiš da pišeš o predstavama, intervjuišeš poznate glumce i reditelje, izveštavaš sa pozorišnih festivala širom Srbije, i imaš iskustva u pisanju
Lektor(k)e Voliš jezik i vodiš računa o izražavanju i spreman/na si da stilski i gramatički „zategneš“ tekstove pre objave
Urednik/ce društvenih mreža Provodiš mnogo vremena na fejsu, instagramu i tviteru; upoznat/a si sa dinamikom društvenihmreža, a poseduješ kreativnost i spremnost da osmišljavaš objave koje bi privukle publiku; poznati su ti termini poput „Ad manager“, „Post boosting“, „Target audiences“ „Followers interaction“ itd.
Fotograf/kinje Imaš oko za savršen kadar, umeš da fotografijama približiš likove i emocije, poseduješ opremu, a potreban ti je prostor za pokazivanje.
Grafičke dizajner(k)e Znaš da koristiš Ilustrator, Photoshop ili neki sličan grafički program, pratiš trendove u dizajnu, želiš i da kreiraš vizuale za društvene mreže i naš vebsajt
Ukoliko želiš da volontiraš na bilo kojoj od ovih pozicija prijavi se popunjavanjem forme na ovom linku Konkurs traje do 25. novembra, ako imaš problema sa prijavom ili neko pitanje piši nam na kontakt@hocupozoriste.rs
Fotot – Portal Hoću u pozorište

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.