Porodični provod tokom vikenda na klizalištu SC „Olimp”

Izvor: Blic, 28.Jan.2012, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodični provod tokom vikenda na klizalištu SC „Olimp”

Porodični provod tokom vikenda omogućen je na klizalištu SC „Olimp” u Ulici Vjekoslava Kovača 11, u dvosatnim blokovima od 10 do 22 sata. Ulaz po ceni od 200 dinara i klizaljke po ceni od 150, kao i klizanje uz sopstvenu opremu, obezbeđuju aktivan dan na otvorenom klizalištu.

Sugrađani svih doba, koji do sada nisu naučili da klizaju, mogu da nauče ovu veštinu na klizalištu „Olimpa” tokom čitavog dana.

Profesionalni instruktori klizačko-rolerskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kluba „Intro line” svim zainteresovanima držaće individualne časove klizanja po ceni od 500 dinara po času (45 minuta).

Svi oni koji žele da nauče da klizaju, a nisu to u do sada uradili: deca, tinejdžeri, mame, tate, bake i deke-mogu se prijaviti tokom bilo kog klizačkog bloka instruktorima, koji će biti vidno obeleženi fluorescentno-zelenim prslucima.

Radnim danima klizalište radi od 12 sati, a besplatni su blokovi od 12 i 14 sati.

Posebna ponuda radnim danima od 16, 18 i 20 sati važiće za grupe od deset i više klizača, koji će dobiti grupni popust od 50 odsto na cenu ulaznice i klizaljki.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.