Porodična svadja u Nacionalnom frontu

Izvor: VOA, 13.Apr.2015, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodična svadja u Nacionalnom frontu

Osnivač francuske desničarske partije Nacionalni front Žan-Mari Lepen izjavio je da se neće kandidovati za položaj na regionalnim izborima kasnije ove godine, posle javnog sukoba sa svojom ćerkom Marin, koja je sada lider stranke.

Žan-Mari Lepen je za francuski časopis "Figaro" rekao da se neće kandidovati, iako veruje da je najbolji izbor za taj položaj.

Marin Lepen se prošle nedelje naljutila na svog oca kada je nacistilčke gasne komore opisao kao običan >> Pročitaj celu vest na sajtu VOA << "istorijski detalj".

Veliki broj predstavnika Nacionalnog fronta osvojio je mandat na lokalnim izborima prošlog meseca, što se smatra dobrom osnovom za podršku predsedničkoj kampanji Marin Lepen, koja je glasni protivnik aktuelne imigracione politike i integracije islama u francusko društvo.

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.