Porodice putnika MH 370 saznale preko SMS o smrti voljenih

Izvor: Blic, 24.Mar.2014, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodice putnika MH 370 saznale preko SMS o smrti voljenih

Porodice putnika na letu MH 370 dobili su vest o tome da su njihovi najmiliji stradali preko SMS-a. Slike koje dolaze iz pekinškog hotela gde su iz zatekle vesti su jezive.

Malezijska kompanija je poslala SMS sledeće sadržine:

"Malezijan erlajns sa žaljenjem saopštava da moramo da zaključimo da je, bez ikakve sumnje, avion na letu MH 370 izgubljen i niko od putnika nije preživeo. Premijer će se obratiti javnosti, ali moramo da se suočimo da svi dokazi upućuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je avion pao u južnom delu Indijskog okeana.

Poruka koju su dobile porodice putnika MH 370

U ime Malezijan erlajns, naše molitve su uz porodicu i prijatelje svih 226 putnika MH 370, i naših 13 prijatelja i kolega, u ovim bolnim trenucima.

Znamo da nema reči kojima bismo mi, ili bilo ko drugi, mogao da uputi porodicama da im olakša bol. Nastavićemo da vam pružamo pomoć i podršku, kao što smo činili od kako je nestao MH 370 ranih jutarnjih sati 8. marta, dok je leteo od Kuala Lumpur do Pekinga.

Potraga će se nastaviti, i tražimo odgovor na pitanja koja su ostala nerazjašnjena. Uz potragu za MH 370, vodi se intenzivna istraga, koja će valjda odgovoriti na sva pitanja.

Želeli bismo da vas uverimo da će Malezijan erlajns nastaviti da vam pruža podršku u sledećih nekoliko bolnih nedelja i meseci koji slede.

Još jednom, želeli bismo da vam ponudimo svoje skromne molitve i saučešće, svima vama koji ste na neki način pogođeni ovom tragedijom".

Malezijske vlasti su saopštile porodicama nestalih putnika sa leta MH 370 da moraju da se suoče sa tim da nema preživelih, i da je avion pao negde u južnom delu Indijskom okeana.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Porodice putnika MH 370 preko SMS-a obaveštene o smrti voljenih

Izvor: Blic, 24.Mar.2014

Porodice putnika na letu MH 370 dobili su vest o tome da su njihovi najmiliji stradali preko SMS-a. Slike koje dolaze iz pekinškog hotela gde su ih zatekle vesti su jezive. ..Malezijska kompanija je poslala SMS sledeće sadržine:.."Malezijan erlajns sa žaljenjem saopštava da moramo da zaključimo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.