Porodica prepoznala misterioznig stranca?

Izvor: Vesti-online.com, 10.Apr.2014, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica prepoznala misterioznig stranca?

Misterioznog stranca, nađenog još 14. decembra onesvešćenog u snegu u Oslu bez dokumenata i bez pamćenja, prepoznala je njegova porodica, saopštila je češka policija.

Porodica ga prepoznala: Mihal P.

"Najverovatnije je reč o 36-godišnjem Čehu. Pouzdano ga je prepoznalo nekoliko članova njegove porodice", navela je češka policija.

 

Policija je saopštila da su nejasne okolnosti njegovog boravka u Norveškoj a da u Češkoj niko nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prijavio da je nestao.

 

Mihala P. su, prenose češki mediji, prepoznali njegovi roditelji kada se fotografija misterioznog stranca koji je izgubio pamćenje, nazvanog Džon Smit, koji govori engleski i nekoliko slovenskih jezika, medju kojima i češki, pojavila u češkim medijima i prijavili su to policiji.

 

"Sina nismo videli nekoliko godina", kazao je televiziji Barandov njegov otac i potvrdio da je poslednje tri godine sin živeo u Pragu.

 

Iscrpljenog muškarca sa ranama, verovatno pod uticajem droge pošto je izgledalo kao da je paralizovan, pronašao je 14. decembra u snegu u Oslu jedan Norvežanin.

 

"Kada sam se osvestio ništa nisam razumeo bolničarku. Zamolio sam je da ako može govori engleski. Bilo je to čudno, kada me je pitala kako se zovem nisam mogao da se setim", kazao je norveškim medijima tajanstveni stranac.

 

Razume pet jezika, a ne zna kako se zove

 

Norveška policija počela je da traga za pravim identitetom Dzona Smita preko Interpola, a kada u bazama podataka nisu nadjeni otisci prstiju fotografije su prosledjene medijima u zemljama čije jezike Mihal P. govori u nadi da će ga neko prepoznati.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.