Porodica iz Rusije prvi put na Egzitu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2022, 22:26

Porodica iz Rusije prvi put na "Egzitu"

"Egzit" festival privlači posetioce iz celog sveta, kao i stanovnike Novog Sada. Predstavljamo vam Maksima, koji se nedavno doselio u naš grad iz Rusije, i koji je Egzit već zavoleo.

Dolazi iz Rusije, živi u Novom Sadu već tri nedelje, planira ovde da preseli svoje preduzeće.

Maksim Galakov je svoju IT kompaniju preselio u Novi Sad, a sa njom i svoju porodicu. Sa nama je podelio utiske, o "Egzitu" i svom novom domu.

"Novi Sad je sjajan grad, mali je, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ali prelep, i veoma mi se sviđa njegova atmosfera. Uupoznao sam još neke ljude iz Rusije kao i iz Nemačke i Srbije. Ljudi su veoma prijateljski nastrojeni ovde. Egzit je sjajan, juče sam bio sam, plesao sam i odlično sam se proveo, a danas sam sa porodicom došao malo ranije kako bismo obišli razne igre koje su u ponudi", kaže.

Supruga Arina i ćerkica Jana saglasne su sa Maksimom i ističu da "Egzit", kao i Novi Sad imaju mnogo toga da ponude porodicama.

"Ukoliko ostanemo da živimo u Novom Sadu kao što planiramo, bićemo ovde sigurno i naredne godine da se zabavljamo i to sva 4 dana", kaže porodica Galakov.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.