Porečje Vučje prodato za 142,7 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2020, 19:06

Porečje Vučje prodato za 142,7 miliona dinara

Kombinat "Porečje" u stečaju prodata je danas kao pravno lice za 142,7 miliona dinara konzorcijumu preduzeća Fungo Jug, Strela i Destilerija Trivulesk, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Kombinat za preradu voća "Porečje" je prodato u trećem pokušaju a novi vlasnici su firme iz Leskovca.

Najznačajnija imovina prodate firme su proizvodni kompleks za preradu voća u Vučju na 18.500 kvadratnih metara, zemljište od 35 hektara kao i poslovni prostori u Beogradu i Leskovcu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Prodato “Porečje” konzorcijumu od tri firme iz Leskovca

Izvor: JUGpress.com, 26.Okt.2020

LESKOVAC..Poljoprivredni kombinat ”POREČJE” prodat je danas konzorcijumu koga čine  leskovačka preduzeća ”Jugprom”, ”Strela” i ”Trivulesk”, za 142.736.155,oo dinara...Početna cena je bila nešto više od milion i 200 hiljada evra...Imovina ’’Porečja’’ podeljena je u šest...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.