Poraz Đokovića i Krajinovića u dublu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2019, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Đokovića i Krajinovića u dublu

Prvi teniser sveta Novak Đoković i Filip Krajinović eliminisani su u 1. kolu turnira u Tokiju u dublu, pošto su izgubili od hrvatsko-brazilske kombinacije Mate Pavić/Bruno Soareš 6:2, 4:6, 10:4. 

Iskusniji dubl Igrači, četvrti nosioci u glavnom gradu Japana, imali su više koncentracije u super taj-brejku tako što su kod rezultata 3:3 osvojili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sedam poena, naspram samo jednog srpskog tandema.

Pavić i Soareš se u sledećoj rundi sastaju saa Dominikom Inglotom (Velika Britanija) i Ostinom Krajičekom (SAD).

Turnir u Tokiju počinje u ponedeljak i igra se za nagradni fond od 1.895.290 dolara.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNIMAK ŽESTOKE BORBE NOVAKA I JAPANCA: Đoković se oprobao u SUMO RVANJU! Evo kako je NOLE prošao (VIDEO)

Izvor: Kurir, 30.Sep.2019

Prvi teniser sveta Novak Djoković i Filip Krajinović eliminisani su u 1. kolu turnira u Tokiju u dublu, pošto su izgubili od hrvatsko-brazilske kombinacije Mate Pavić/Bruno Soareš 6:2, 4:6, 10:4.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.