Popularna pevačica trudna četvrti put? (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jun.2018, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popularna pevačica trudna četvrti put? (FOTO)

Fanovi pevačice Bijonse "poludeli su od oduševljenja" kad su primetili da je pevačica na poslednjem koncertu imala zaobljeni stomak. Obožavaoci su uvereni da je ona trudna s četvrtim detetom, piše britanski "Metro".

Izvor je navodno potvrdio ovu priču za američki časopis "Star" i rekao da je muzička zvezda šokirana što je trudna tako brzo nakon rođenja blizanaca, ali i presrećna.

Na koncertu u Velikoj Britaniji Bijonse je tako obukla kostim koji je pokrivao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << predeo oko stomaka.

Pevačica je inače svoju poslednju trudnoću "objavila" na Instagramu, pa sada svi prate njene profile i s nestrpljenjem iščekuju službenu potvrdu vesti.

Poznati par je nedavno obnovio bračne zavete, posle čega je krenula njihova zajednička turneja pod nazivom "On The Run II". Trenutno nastupaju po Evropi, a nedavno se pojavila informacija da su im koncertne dvorane poluprazne zbog skupih karata.

Bijonse i njen suprug Džej Zi imaju troje dece, ćerku Blu Ajvi i jednogodišnje blizance Rumi i Sira. Za njih su unajmili vojsku dadilja koje su smeštene u vili u Kaliforniji i svaka ima platu sto hiljada dolara godišnje.

But beyonce is DEFO pregnant pic.twitter.com/wBPO4aF8Ro— Chloé (@chloemilne96) 09. јун 2018.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.