Popović: Srbiji ne treba promena vlasti, već politike

Izvor: RTS, 13.Mar.2017, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović: Srbiji ne treba promena vlasti, već politike

Kandidat Demokratske stranke Srbije za predsednika Aleksandar Popović izjavio je u Jagodini da Srbiji nije potrebna promena vlasti, već politike, prenosi "Tanjug".
U okviru predizborne kampanje, Popović je u tom gradu razgovarao sa članovima i simpatizerima DSS-a, podsetivši da je, kako je rekao, fundament te stranke protivljenje ulasku Srbije u EU.

"Zalažemo da se razmotri Sporazum za stabilizaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i pridruživanje koji je uništio našu privredu i da se Briselski pregovori odvijaju pod ingerencijom Saveta bezbednosti UN, a ne EU", dodao je Popović.
Popović je rekao i da je ta stranka i protiv toga da Srbija gradi auto-put "Velikoj Albaniji", odnosno auto-put Niš-Tirana-Drač, jer, kako je rekao, taj put ne treba nama, već njima.
"Mi treba da asfaltiramo puteve u selima, da regulišemo pitanje otkupa poljoprivrednih proizvoda osetljivih cena na svetskom tržštu, da zaštitimo potrošače", naglasio je Popović.
"Srbija je zemlja u kojoj caruju lažne diplome"
Aleksandar Popović je ocenio da je Srbija nekada bila zemlja u kojoj se znanje cenilo, a da je sada zemlja u kojoj caruju lažne diplome, prenosi Beta.
"Želim Srbiju u kojoj će učitelj biti najpoštovanija ličnost i u kojoj će svako dete imati pravo na besplatno i kvalitetno obrazovanje. Ne smemo da dozvolimo da od bogatstva roditelja zavisi kakvo će obrazovanje deca imati. Pravedna Srbija mi je iznad svega, a čovek pre svega", izjavio je Aleksandar Popović nakon razgovora sa studentima.
Kako se navodi u saopštenju, Popović je rekao da se kao kandidat DSS-a bori za pravednu Srbiju i da je pravda jedna od okosnica njegovog programa.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.