Popović: Po meri birokratije, ili štedljiva vlast

Izvor: Studio B, 03.Maj.2012, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović: Po meri birokratije, ili štedljiva vlast

Kandidat Demokratske stranke Srbije za gradonačelnika Beograda Aleksandar Popović rekao je danas da Beograđani 6. maja treba da donesu odluku o tome da li žele vlast po meri birokratije ili vlast koja će biti štedljiva.

Obraćajući se okupljenima u parku kod Kalenić pijace, Popović je kazao da će se Beograđani na izborima opredeljivati za "privid razvoja i reformi", ili za razvoj grada na način koji to oni zaslužuju.

"Na Beograđanima je da 6. maja donesu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << odluku da li žele vlast po meri birokratije ili vlast koja će biti štedljiva, da li žele vlast koja će novac donositi stranim firmama, kao u slučaju 600.000 evra mesečno za 'Bus plus', ili vlast koja će se koncentrisati da svi mogući prihodi ostanu u Beogradu" rekao je Popović.

On tvrdi da je aktuelna vlast Beograd zadužila 800 miliona evra. Popović je rekao da je DS S, tokom 48 dana kampanje i obilaska svih beogradskih naselja i razgovora s Beograđanima, predstavila ozbiljan i sveobuhvatan program za rešavanje svih realnih problema.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.