Popović: Novac od KRIK-a ću uplatiti deci bez roditelja

Izvor: B92, 12.Jan.2018, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović: Novac od KRIK-a ću uplatiti deci bez roditelja

Novi Sad -- Ministar bez portfelja Nenad Popović naveo je da će sav novac od presude protiv KRIK-a uplatiti u humanitarne svrhe za potrebe dece bez roditelja.

Popović je posetio kompaniju "Šnajder elektrik DMS" u Novom Sadu, gde je novinarima rekao da je siguran da će sud presuditi u njegovu korist.

Na pitanje novinara zašto se u tužbi protiv KRIK-a ne pominje to što je ta istraživačka mreža navela da ministar bez portfelja ima fime u svom vlasništvu u ofšor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zonama, Popović je ponovio da su sve njegove kompanije registrovane u Evropi i Rusiji, te da ne želi da se meša u sudski postupak.

"Ostavimo to sudu... Sve o KRIKU sam već rekao", kazao je Popović.

KRIK je, naime, objavio tekst o "Rajskim papirima", gde se navodi da Popović poseduje kompanije u ofšor zonama.

Ministar je te navode demantovao, a potom i tužio tu istraživačku mrežu zbog, kako je navedeno, objavljivanja lažnih informacija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.