Popović: Kancelarije za prekvalifikaciju radnika

Izvor: RTS, 07.Mar.2014, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović: Kancelarije za prekvalifikaciju radnika

Želimo Beograd koji će podjednako pripadati svim Beograđanima, Beograd koji će vlast izmestiti iz Skupštine grada i približiti je građanima kroz decentralizaciju, rekao je kandidat DSS-a za gradonačelnika Aleksandar Popović.

Kandidat Demokratske stranke Srbije za gradonačelnika Beograda Aleksandar Popović najavio je da će, ako bude izabran, formirati kancelarije za prekvalifikaciju radnika, čime bi se delimično rešilo pitanje nezaposlenosti.

Kako se navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u saopštenju DSS-a, Popović je tokom posete Mladenovcu razgovarao sa građanima o problemima koje ova beogradska opština ima.

"Želimo Beograd koji će podjednako pripadati svim Beograđanima, Beograd koji će vlast izmestiti iz Skupštine grada i približiti je građanima kroz decentralizaciju", naglasio je kandidat DSS-a.

Popović je istakao značaj brige o starijim sugrađanima, rekavši da je Beogradu potrebna još jedna ozbiljna, državna gerontologija, kao i veći broj gerontodomaćica koje će biti bolje plaćene.

"Potrebno nam je stanovanje kroz podršku i veći broj dnevnih centara, gde bi se naši sugrađani starije dobi preko dana družili“, naglasio je Popović.

Prema njegovim rečima, za sve navedeno nisu potrebna velika sredstva, već je potrebno srce, a novca za ove potrebe u gradskom budžetu ima i mora da bude.

Jedan od načina na koji ćemo uštedeti novac je ukidanje Kancelarije za evropske integracije, jer tamo samo dele plate, a nikakve koristi od tih para nemamo", ocenio je Popović.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Popović: Kancelarije za prekvalifikaciju radnika

Izvor: Studio B, 08.Mar.2014, 05:05

Kandidat Demokratske stranke Srbije za gradonačelnika Beograda Aleksandar Popović najavio je da će, ako bude izabran, formirati kancelarije za prekvalifikaciju radnika, čime bi se delimično rešilo pitanje nezaposlenosti. ..Kako se navodi u saopštenju DSS-a, Popović je tokom posete Mladenovcu...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.