Izvor: Nezavisne Novine, 03.Sep.2017, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popodnevni san za odmorniji dan

Odspavati samo nekoliko minuta dnevno pomoći će vam da “napunite baterije” i nastavite svježi kroz dan.

Odmaranje tijela i uma ključno je za naš izgled i dobar osjećaj. S vremena na vrijeme – stil života i akumulirani stres koji fizički utiče na nas, šalje nam signale da malo usporimo i odmorimo na trenutak. Nisu Španci ludi što njeguju svakodnevnu popodnevnu siestu kako bi tokom dana povratili energiju. Neko ima vremena za nju, a neko nažalost nema.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
No, one dane kada vam se ukaže prilika, iskoristite za napajanje novom energijom, a za to vam nije potrebno više od 20 minuta dnevno. Um i tijelo će nam biti zahvalni i bićemo ponovo motivisani za nastavak uobičajene dnevne rutine. Bez obzira na to što se ne može uporediti s 8 sati spavanja u kojem se tijelo potpuno regeneriše, dobar je način da se isključimo i odmorimo. Jedina stvar na koju treba pripaziti je navijanje sata kako se 20 minuta ne bi prolongiralo na koji sat dubokog sna.

Sad kad sve znate, isključite se poslije ručka i uživajte u kratkom popodnevnom odmoru. Niko vam to neće zamjeriti, a tijelo će vam biti zahvalno.

(Lepotaizdravlje.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.