Ponovo otvoren most na Tamišu

Izvor: B92, 08.Nov.2014, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo otvoren most na Tamišu

Most na Tamišu, u čiju rekonstrukciju je u prethodnih pet meseci uloženo 84 miliona dinara, biće pušten za saobraćaj danas na Dan grada Pančeva.

Putnici koji su dok je trajala rekonstrukcija koristili obilaznicu odnosno novi put Pančevo - Beograd, do glavnog grada od sutra u devet časova ujutru moći će da idu i starim putem.

Most je rekonstruisan zbog sleganja tla, propadanja kolovoza i problema sa sprovodjenjem atmosferske vode, a ostalo je još da se dovrši >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ograda, obeleži kolovoz i postavi saobraćajna signalizacija, prenela je RTV "Vojvodina".

"Most je značajan za Pančevo ne samo kao saobraćajnica jer cev za pijaću vodu prolazi ovuda kao i optički i elektro kablovi tako da je i strateški važan", kaže gradonačelnik Pančeva Pavle Radanov.

Još dva miliona biće utrošreno do kraja gradjevinske sezone za sitnije radove koji se odnose na donji deo mosta, nasipe i stub sa beogradske strane.

To neće ometati saobraćaj, a osiguraće da narednih godina ne dodje ponovo do ubrzanog sleganja tla i propadanja kolovoza.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.