Pompeo: Želimo mirno rešenje tenzija sa Iranom

Izvor: B92, 26.Sep.2019, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pompeo: Želimo mirno rešenje tenzija sa Iranom

Njujork -- Američki državni sekretar Majk Pompeo izjavio je da SAD žele mirno rešenje tenzija sa Iranom, dodajući da je na Teheranu da donese takvu odluku.

"Želimo mirno rešenje sa Islamskom Republikom Iran i nadamo se da je to moguće. Na kraju, na Irancima je da donesu takvu odluku", rekao je Pompeo novinarima na marginama Generalne skupštine UN u Njujorku.

Pompeo je dodao da se SAD nadaju da će dobiti priliku da pregovaraju sa iranskim zvaničnicima kako bi došli do dobrog rešenja za obe strane, preneo je Rojters.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pompeo: Želimo mirno rešenje tenzija sa Iranom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2019

Američki državni sekretar Majk Pompeo izjavio je da SAD žele mirno rešenje tenzija sa Iranom, dodajući da je na Teheranu da donese takvu odluku..."Želimo mirno rešenje sa Islamskom Republikom Iran i nadamo se da je to moguće. Na kraju, na Irancima je da donesu takvu odluku", rekao je Pompeo novinarima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.