Pomoć iz Ujedinjenih Arapskih Emirata stiže u subotu FOTO

Izvor: B92, 26.Mar.2020, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoć iz Ujedinjenih Arapskih Emirata stiže u subotu FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sinoć telefonom sa šeikom Muhamedom Bin Zajedom, prestolonaslednikom Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE).

Kako Tanjug saznaje, pomoć te zemlje u Srbiju stiže u subotu.

Bin Zajed je sinoć na Tviteru napisao da je telefonom razgovarao sa predsednikom Srbije o bilateralnim odnosima i zajedničkim naporima u borbi protiv Covid-19.

"UAE nastavlja da pruža svu podršku međunarodnim naporima usmerenim na suzbijanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << širenja virusa korona", naveo je Bin Zajed.

Predsednik Vučić retvitovao je ovu objavu, uz zahvalnost na pomoći Srbiji u ovim teškim vremenima.

"Dragi prijatelju, hvala ti puno na pomoći i na svemu što činiš za Srbiju u ovim izazovnim vremenima" poručio je Vučić.

Inače, predsednik je pre par dana izjavio da Srbija očekuje jedan ili dva aviona pomoći iz Emirata, u borbi protiv virusa korona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.