Polufinale Lav kupa: Zvezda dočekuje OFK Beograd

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2010, 02:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polufinale Lav kupa: Zvezda dočekuje OFK Beograd

BEOGRAD - Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće danas ekipu OFK Beograda u polufinalnoj utakmici Kupa Srbija u meču u kome će pokušati da se nakon tri godine domognu završne predstave najmasovnijeg domaćeg takmičenja.

"Crveno-beli" su u dva prvenstvena okršaja bili bolji od sutrašnjeg rivala, a danas će se prvi put sastati u Kupu nakon dramatičnog finala odigranog pre četiri godine na stadionu Partizana, kada je Zvezda nakon produžetaka osvojila pehar.

Trener Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zvezde Ratko Dostanić istakao je da veoma dobro poznaje ekipu OFK Beograda i dodao da su puleni Dejana Đurđevića ove sezone već "napravili dobar rezultat", pošto se nalaze u vrhu prvenstvene tabele.

"U odnosu na prethodni meč, koji smo igrali na Omladinskom stadionu, u sredu nas očekuje potpuno drugačija utakmica. Ne vodimo se iskustvima iz tog duela, već se pripremamo za znatno teža iskušenja", rekao je Dostanić.

On je naglasio da od igrača koji sutra budu izašli na teren očekuje da "budu na visini zadatka" i dodao da će "romantičari" odigrati rasterećeno pošto nemaju šta da izgube.

Iskusni štoper Slavoljub Đorđević podsetio je da je Kup takmičenje u kome jedna greška znači eliminaciju i napomenuo da se priprema za takve duele značajno razlikuje u odnosu na one iz prvenstva.

"Naša prednost biće navijači, pošto ćemo igrati na domaćem terenu. Ukoliko ponovimo igru iz prethodnog odmeravanja snage sa OFK Beogradom, uveren sam da ćemo se plasirati finale", zaključio je Đorđević.

Trener Dostanić neće moći da računa na levog beka Nikolu Ignjatijevića, koji ima parne kartone.

Utakmica Crvena zvezda - OFK Beograd igra se večeras od 19.30 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.