Poligraf potvrdio Šarićeve navode o Papaji i Mangu

Izvor: Blic, 16.Jul.2014, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poligraf potvrdio Šarićeve navode o "Papaji" i "Mangu"

Darko Šarić ispitan je danas na poligrafu, a potom i saslušan o događaju na Jelovoj gori.

Šarić je prošao poligraf, a na saslušanju koje je usledilo govorio je da je davao novac "generalu Papaji", odnosno načelniku uprave kriminalističe policije Radoslavu Milović, kao i vlasniku Delte Miroslavu Miškoviću.

On je optužio doskorašnjeg načelnika Uprave kriminalističke policije, koga je nazivao „general Papaja“ da je zajedno sa svedokom saradnikom „Mangom“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ciljajući na Ljubišu Buhu Čumeta, uzeo navodno mito od čak 7,4 miliona evra. Šarić dugo nije otkrivao ko se krije iza naziva „Papaja“ a do danas nije javno rekao ko je „Mango“. Njegov advokat Radoslav Baćović kaže da je spreman da kaže sve što zna na današnjem saslušanju.

- Biće saslušan i u vezi sa sastankom na Jelovoj gori, kao i o slučaju mita od 7,4 miliona evra. On hoće da govori i o pretnjama ubistvom Borisu Tadiću, ali verovatno neće biti saslušavan na te okolnosti - kaže za „Blic“ advokat Baćović.

General Milović je na lični zahtev otišao na poligraf, koji je prošao i dao je izjavu kojom je odbacio Šarićeve optužbe. Međutim, Buha je odbio da da iskaz.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poligraf potvrdio Šarićeve navode o "Papaji"

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jul.2014

Darko Šarić ispitan je danas na poligrafu, a potom i saslušan o događaju na Jelovoj gori.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.