Policijska uprava Sombor: Zaplenjene 53 ručne bombe

Izvor: Beta, 13.Sep.2021, 17:25

Policijska uprava Sombor: Zaplenjene 53 ručne bombe

Policija je u Somboru zaplenila 53 ručne bombe i uhapsila muškarca u čijoj kući su pronadjene, saopštila je danas lokalna policijska uprava.U kući su pronadjeni i pištolj i municiju različitog kalibra, 28 grama materije za koju se sumnja da je kokain, 27 tableta i vagica za precizno merenje.Osumnjičeni M. G. (72) iz Sombora se tereti da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.Odredjeno mu je zadržavanje do 48 sati i priveden je tužiocu, dodala je Policijska uprava Sombor, u saopštenju objavljenom na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Sedamdesetdvogodišnji Somborac u kući imao 53 ručne bombe, sumnja se i na kokain

Izvor: N1 televizija, 13.Sep.2021

Policija u Somboru zaplenila je 53 ručne bombe i uhapsila muškarca u čijoj kući su pronađene, saopštila je lokalna policijska uprava.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.