Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijska akademija raspisala konkurs

BEOGRAD - Kriminalističko-policijska akademija raspisala je danas konkurs za upis studenata, muškaraca i devojaka u prvu godinu osnovnih studija u školskoj 2008/9 godini.

Na osnovne akademske studije, u četvorogodišnjem trajanju, biće upisano 70 studenata koji se finansiraju iz budžeta, od kojih do 15 devojaka, kao i 80 studenata koji će se samofinansirati, navodi se u konkursu.

Na osnovne strukovne studije, u trogodišnjem trajanju, biće upisano 50 studenata >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji se finansiraju iz budžeta, od kojih do 15 studenata ženskog pola, kao i 100 studenata koji će se samofinansirati.

Uz opšte, zainteresovani su obavezni da ispunjavaju i posebne uslove u pogledu zdravstvenog i psihofizičkog stanja kao i zakonom utvrđene bezbednosne uslove za prijem u radni odnos u MUP-u.

Na oglas se mogu javiti kandidati iz građanstva, rođeni 1986. godine i mlađi, dok za kandidate iz MUP-a ne postoji ograničenje u pogledu godina života, navodi se u konkursu, objavljenom u dnevnom listu "Politika".

Student koji položi sve ispite utvrđene programom osnovnih akademskih studija stiče visoko obrazovanje i stručni naziv kriminalista prvog stepena akademskih studija.

Oni koji polože sve ispite utvrđene studijskim programom osnovnih strukovnih studija stiču visoko obrazovanje i stručni naziv kriminalista prvog stepena strukovnih studija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.